|
|
|
ŽENA
Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na razlicite načine, ima potrebu za dominacijom.
MUŠKARAC
Vrlo izdržljiv i potentan - širokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit” - kratkotrajan.
Ljubavni stil
Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate sta želite i šta Vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.
Položaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a Vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.
Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.
Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski - slobodan izgled. _________________ You can call me a sinner
and you can call me a saint
Celebrate me for who I am
Dislike me for what I ain’t
Put me up on a pedestal
Or drag me down in the dirt
Sticks and stones will break my bones
But your names will never hurt
This is who I am
You can like it or not
You can love me or leave me
Cause I’m never gonna stop, no no...
|